101 راهکار برای افزایش کارایی دستگاه اندروید (بخش اول)

Images
Images
Images
Images

101 راهکار برای افزایش کارایی دستگاه اندروید (بخش اول)

  • مقالات
  • 2,039 بازدید
خبرهای خوبی برایتان داریم؛ برای دستیابی به آخرین قابلیت‎های سیستم‌عامل اندروید، نیازی نیست حتماً جدیدترین تلفن هوشمند اندرویدی را در اختیار داشته باشید. با کمی‎ زمان و حوصله می‎توان هر دستگاه اندرویدی را ارتقا داد تا بتواند روان‎تر اجرا شود، باطری کمتری مصرف کند، ظاهری زیباتر داشته باشد و به طور کلی در هنگام استفاده از آن احساس بهتری به شما دست دهد. فرقی نمی‎کند که مدل تلفن شما قدیمی شده باشد، دستگاه جدیدتان آن‌گونه كه باید کار نکند یا اینکه تنها قصد داشته باشید حداکثر توان تلفن هوشمند خود را به کار بگیرید؛ هدف شما هرچه باشد، انواع مختلفی از اپلیکیشن‎ها، ترفندها و تغییرات وجود دارد که می‎توانید با استفاده از آن‌ها نحوه کارکرد دستگاه اندرویدتان را بهبود بخشید.
 
 

در این راهنما، 101 راهکار برای افزایش کارایی دستگاه اندروید را گردآوری کرده‎ایم. این راهکارها شامل سفارشی‌سازی رابط کاربری، از تغییرات بنیادین طراحی با استفاده از لانچرها و ROMهای سفارشی تا تغییرات کوچک‎تر مثل تغییر آیکون یک اپلیکیشن‎ خاص یا تغییر رنگ نوار وضعیت را شامل می‎شود. همچنین خواهید خواند که چطور می‎توانید با دستکاری کرنل، حذف برنامه‎های مزاحم و بهره‎مندی از مزایای اپلیکیشن‎ها، عملکرد دستگاه خود را افزایش دهید. پس از انجام راهکار‎های ذکرشده در این مقاله روی دستگاه نکسوس 5، متوجه شدیم که عمر باطری دستگاه هشت ساعت بیشتر دوام می‎آورد و عملکرد آن 70 درصد سریع‎تر از گذشته شده است. 
این راهنما ترکیبی از انجام تغییرات، استفاده از اپلیکیشن‎ها و بهره‎مندی از قابلیت‎های داخلی خود دستگاه را شامل می‎شود. بعضی از روش‎های معرفی‌شده نیز مخصوص کاربران حرفه‎ای است که دستگاهی روت‌شده را در اختیار دارند. تمام اپلیکیشن‎های معرفی‌شده در ادامه، از طریق گوگل‌پلی در دسترس هستند.

 

 

آیکون اپلیکیشن‎های خود را سفارشی کنید     
با استفاده از بسته آیکون‎های Glim Lite UI  از بین هزاران آیکون جایگزین برای اپلیکیشن‎ها، خلاقیت خود در تغییر ظاهر محیط دستگاه را محک بزنید.

1. لانچر خود را تغییر دهید        
از پلـــــی استــــور Nova Launcher و Glim را دانلود كنيد. با مراجعه به بخش Settings > Home و انتخاب Nova، آن را به‌عنوان لانچر پیش‌فرض انتخاب کنید.

2. آیکون‎های داک را اضافه کنید     
ابتدا به بخش تنظیمات Nova وارد شوید و سپس Dock > Dock Icons را انتخاب کنید. بعد از آن، تعداد آیکون‎هایی را که می‎توانید در داک خود قرار دهید، تعیین کنید.

3. از آیکون‎های Glim استفاده کنید    
Glim را باز کنید، در اولین صفحه Nova را پیدا کرده و روی متن قرمز رنگ Apply ضربه بزنید. بعد از مطالعه پنجره بازشده، روی OK ضربه بزنید.

4. آیکون‎های خود را سفارشی کنید    
در صفحه اصلی (home)، آیکون اپلیکیشن‎ مدنظر خود را فشار دهید و نگه دارید، سپس گزینه Edit را انتخاب کنید و از داخل پنجره ظاهرشده، روی آیکون اپلیکیشن‎ ضربه بزنید.

5. آیکون‎ها را پیدا کنید        
روی Glim کلیلک کنید و از انواع مختلف دسته‌بندی‎های موجود در Glim، آیکون جدیدی را انتخاب کنید. روی آیکون مدنظر ضربه بزنید و سپس Done را انتخاب کنید.

6. عکس زمینه صفحه اصلی گوشی خود را تغییر دهید                 
کار سفارشی‌سازی صفحه گوشی خود را با انتخاب عکسی از Glim به پایان برسانید. یک جای خالی در صفحه اصلی را فشار دهید و نگه دارید، سپس Wallpapers > App & Themes و در نهایت Glim Lite را انتخاب کنید. 

7. اطلاع‌رسان‎ها را پنهان کنید         
اندرویـــد اطلاعـــات دریافت‌شـــده از اطلاع‌رسان‎های مختلف را در صفحه قفل‌شده دستگاه نمایش می‎دهد. اگر تمایلی به استفاده از این قابلیت ندارید، به بخش Settings بروید و Sound & Notification را انتخاب کنید. سپس گزینه When your device is locked و در ادامه Don’t show notifications at all را انتخاب کنید.

8. چیزی به صفحه اصلی اضافه نکنید    
وقتی اپلیکیشن‎ جدیدی نصب می‎کنید، اپلیکیشن‎ Play به طور پیش‌فرض میان‌بری از آن به صفحه اصلی اضافه می‎کند. برای جلوگیری از ساخته شدن خودکار این میان‌برها در صفحه اصلی، اپلیکیشن ‎ Play را باز کرده و روی آیکون فهرست ضربه بزنید. سپس Settings را انتخاب کرده و بعد گزینه Add icon to Home screen را از انتخاب خارج کنید.

9. Android M را امتحان کنید    
اگر یکی از دستگاه‎های نکسوس 5، 6 یا 9 را در اختیار دارید و با محیط کاربری آن احساس راحتی نمی‎کنید، می‎توانید نسخه قبلی Android M را روی دستگاه خود نصب کنید. (http://goo.gl/Yok2Xv) البته توجه کنید که این تنها یک نسخه پیش‌نمایش، مخصوص توسعه‌دهندگان است. بنابراین قبل از استفاده حتماً ضوابط تعیین‌شده گوگل را بادقت مطالعه کنید. 

 

 

ظاهری جدید با لانچرها   
صفحه اصلی دستگاه خود را با استفاده از این نمایه‎های منحصربه‌فرد بازسازی کنید.

10. لانچر Hexy (رایگان)        
Hexy، اپلیکیشن‎ها را در صفحه اصلی به صورت کاشی‎های شش‌ضلعی چیده‌شده در کنار هم نمایش می‎دهد. Hexy، اپلیکیشن‎ها را به طور خودکار، به‌گونه‎ای سازمان‌دهی می‎کند تا آن‌هایی را که بیشتر استفاده می‎کنید، در مرکز قرار بگیرند. در صورتی که تعداد اپلیکیشن‎های شما زیاد است و نمی‎توانید به‌راحتی نمونه مدنظر خود را پیدا کنید، می‎توانید با استفاده از نوار جست‌وجوی کارآمد Hexy، اپلیکیشن‎های چیده‌شده را غربال کنید.

11. Launcher 10 Beta (رایگان)    
این لانچر منحصربه‌فرد نمایه‌های آب‌وهوایی را به طور لحظه‌ای به دستگاه اضافه می‎کند. بنابراین وقتی پیش‌بینی وضعیت جوی، هوا رابرفی را اعلام می‎کند، صفحه اصلی نمایه بارش برف را نمایش می‎دهد که در حال نشستن روی آیکون اپلیکیشن‎ها است. همچنین این لانچر نواری جانبی شامل اپلیکیشن‎های اخیر و مورد علاقه شما، به علاوه دیگر میان‌برهای مفید، مثل روشن و خاموش كردن وای‎فای را به صفحه اصلی اضافه می‎کند. 

12. Action Launcher 3 (رایگان)
این لانچر روش اضافی دیگری برای دسترسی به اپلیکیشن‎ها فراهم می‎کند. صفحه اصلی دستگاه را از چپ به راست بکشید تا فهرست تمام اپلیکیشن‎های نصب‌شده را به شکل مرتب‌شده بر اساس حروف الفبا مشاهده کنید. اگر نسخه Plus این برنامه را تهیه کنید، Action Launcher به طور خودکار رنگ‎های موجود در عکس زمینه صفحه اصلی را استخراج کرده و از آن‌ها به‌عنوان رنگ‎های پایه سفارشی‌سازی صفحه‌بندی استفاده می‎کند.

13. Yahoo Aviate Launcher (رایگان)
Aviate دستیار شخصی به تمام معنایی است که اپلیکیشن‎های مورد علاقه شما را گردآوری کرده و آن‌ها را بر مبنای نوع فعالیت مثل جامعه مجازی، کاربردی و عکاسی مرتب می‎کند. اگر محل کار و سکونت خود را برای Aviate مشخص کرده باشید، می‎تواند اپلیکیشن‎های مرتبط با موقعیت مکانی شما را نیز ارائه کند.

14. Buzz Launcher (رایگان)    
اگر علاقه‌مند هستید دستگاه خود را با پس‌زمینه‌های مختلف مزین کنید، نگاهی به Buzz Launcher بیندازید که به شما امکان می‎دهد به هزاران پس‌زمینه ساخته‌شده توسط دیگر کاربران دسترسی داشته باشید. برای مشاهده محتوا و اطلاعات بیشتر، قبل از نصب این اپلیکیشن‎ به سایت homepackbuzz.com مراجعه کنید.

15. با Kernel Toolkit عمر باطری را افزایش دهید             
Pro Unlocker را خریداری کنید. اپلیکیشن ‎ Kernel Toolkitرا نصب کنیــد، بعد آن را اجرا و فهرست کناری را باز کنید، سپـــس گزینــه Unlock Pro Features را انتخاب کنید. طبق دستورالعمل پیش بروید و Kernel Toolkit Pro Unlocker را خریداری کنید.
طبقه‎بندی موضوعی خلاصه‌شده اپلیکیشن‎ را اجرا كنيــد، سپس تــــب Power را انتخاب کنید. روی گزينـــه Multicore Power Savings ضربه بزنید و یکی از گزينه‎های Enabled یا Aggressive را انتخاب کنید. بهتر است Enabled را انتخاب کنید تا با مشکلات کمتری مواجه شوید.
اگر تنظیمات برایتان ناشناخته است، از خود اپلیکیشن‎ کمک بگیرید، با توجه به نوع کرنل، گزینه‎های متفاوتی در اختیارتان قرار خواهد گرفت. اگر کاربرد هر یک از این تنظیمات برایتان ناشناخته است، با ضربه زدن روی علامت سؤال موجود در بالای فهرست، می‎توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

پست های تصادفی

اتحادیه غول‌ها
اتحادیه غول‌ها
10 تلفن همراه هوشمندی که می‌توانند ذهن هر خریداری را از سری آی‌فون دور نمایند.با ع...

طوفان فکری با تیم مشاوران آکو

درخواست مشاوره
مشاوره با آکو