27 ترفند کاربردی موتور جستجوگر گوگل (بخش پایانی)

Images
Images
Images
Images

27 ترفند کاربردی موتور جستجوگر گوگل (بخش پایانی)

  • مقالات
  • 1,796 بازدید

 
در سومین بخش از ترفندهای موتور جستجوی گوگل تعداد دیگری از تکنیک‌های این موتور جستجو را به شما معرفی می‌کنیم. نکته قابل توجه این است که ترفندهای کار با موتور جستجوی گوگل محدود به این تعداد نمی‌شود و ده‌ها ترفند و تکنیک دیگر هست که می‌توانید به دنبال یادگیری‌شان بروید. بسیاری از شرکت‌های انتشاراتی بزرگ تمام این ترفندهای را در قالب کتاب‌های قطور چند جلدی تحت عنوان «هک‌های گوگل» جمع‌آوری کردند.
 

21. Google Ultimate Interface

 

اگر هیچ‌یک از روش‌هایی که تاکنون به شما معرفی کرده‌ایم، دقت لازم را نداشته‌اند و حتی از Advanced Search نیز استفاده کرده‌اید، اما در جستجوی خود موفق نبوده‌اید، در این صورت به شما پیشنهاد می‌کنیم از رابط نهایی گوگل به نشانی Google Ultimate Interface استفاده کنید. این رابط جانبی به شما این توانایی را می‌دهد تا از موتورهای گسترده و متنوع گوگل ( اخبار، تصاویر، سرویس‌‌های جانبی و....) استفاده کرده، صفحاتی که در بازه‌های زمانی مشخصی به‌روزرسانی شده‌اند را پیدا کرده، جستجوی صوتی انجام داده و از زبانه‌هایی که در بالای صفحه قرار دارند استفاده کنید. این رابط قدرتمندترین مکانیزیمی است که برای جستجو می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

22. جستجوی یک آدرس

 

اگر نام شهر یا zip code را در نوار جستجو به همراه کلمه map وارد کنید، گوگل نقشه آن منطقه را به شما نشان خواهد داد.

tehran saadat abad map

 

23. زمان غروب و طلوع خورشید

 

 

برای آگاهی از زمان طلوع و غروب خورشید در شهرهای مختلف جهان کافی است، نام شهر مورد نظر را همراه با کلمه sunrise یا sunset در کادر جستجو وارد کنید.

shiraz sunset

 

24. تبدیل واحدها به یکدیگر

 

 

تبدیل واحدها به یکدیگر این روزها مورد نیاز بسیاری از کاربران است. ساده‌ترین راه تبدیل واحدها به یکدیگر بدون نیاز به ابزار یا برنامه جانبی کادر جستجوی گوگل است. برای این منظور کافی است دو واحدی که باید به یکدیگر تبدیل شوند را در فیلد جستجو وارد کرده و کلید Search را کلیک کنید.

miles to km

 

25. محاسبه فرمولهای ریاضی

 

 

اگر به محاسبات ساده و نیمه پیچیده ریاضی نیازمند هستید و از طرفی ماشین حساب مناسبی در اختیار ندارید، گوگل در این زمینه به شما کمک می‌کند. برای این منظور کافی است فرمول مورد نظر خود را در کادر جستجو وارد کرده و کلید Search را فشار دهید. گوگل فرمول وارد شده را محاسبه کرده و نتیجه را باز می‌گرداند.

120*3.14-cos(23)=

لازم به توضیح است، از ماشین حسابی که گوگل برای این منظور به شما نشان می‌دهد نیز می‌توانید استفاده کنید.

 

26. جستجوی پیشرفته

 

 

جستجوگر گوگل دارای بخشی به نام Advanced Search است. اگر پارامترهای قرار گرفته در این قسمت به درستی و بر مبنای محاوره مورد نظر تنظیم شوند، آن‌گاه شاهد آن خواهید بود که تعداد نتایج باز گردانده شده توسط گوگل محدود شده و به این شکل در سریع‌ترین زمان ممکن نتیجه مدنظر خود را دریافت خواهید کرد. از جمله پارامترهایی که در این قسمت قابل تنظیم هستند می‌توان به وارد نمودن کلمات مشخص شده، محدوده اعداد،  کلماتی که مستنثنا از جستجو هستند، نوع زبان مورد جستجو، تعیین صفحاتی که آخرین بار به‌روز شده‌اند، تعیین فیلتر، پیدا کردن صفحات با فرمت فایلی مشخص اشاره کرد. برای دسترسی به تنظیمات پیش‌رفته به آدرس Advanced Searchمراجعه کنید.

 

27. محدودیت یک محاوره

 

گوگل محدودیتی در ارتباط با تعداد کلماتی که در کادر جستجو قرار می‌گیرند، قرار داده است. به عبارت دیگر، فقط از سی و دو کلمه در یک محاوره می‌توانید استفاده کنید و مابقی کلمات توسط گوگل نادیده گرفته می‌شوند. اما این مشکل راه حلی وجود دارد. اگر از کاراکتر * به جای کلمات عمومی استفاده کنید، کاراکتر * در زمان جستجو توسط گوگل شمرده نمی‌شود.

"Around * end of * 10th century, * French monk Gerbert "

در عبارت بالا، به جای واژه the از کاراکتر * استفاده شده است که طول محاوره را به 8 کلمه کاهش می‌دهد.

 

پست های تصادفی

طوفان فکری با تیم مشاوران آکو

درخواست مشاوره
مشاوره با آکو