نظارت بر فعالیت کارمندان میتواند شرکتها را از بروز مشکلات امنیتی از جمله انتشار غیرقانونی فایلهای ویدیویی مربوط به فعالیت شرکت نجات دهد.
شرکت تحقیقاتی گارتنر با انتشار گزارشی جدید اعلام کرد شرکتها به دنبال استفاده از نسل جدید فناوریها برای نظارت بیشتر بر فعالیت کارمندان خود هستند و طبق آمار بهدست آمده، تا سال ۲۰۱۵ میلادی بیش از ۶۰ درصد سازمانها حضور کارمندان خود در شبکههای اجتماعی را برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل امنیتی زیرنظر میگیرند.
آمارها نشان میدهد که هماکنون کمتر از ۱۰ درصد سازمانها فعالیت کارمندان خود در سایتهایی از جمله فیسبوک، یوتیوب، LinkedIn و دیگر شبکههای اجتماعی را برای جلوگیری از مشکلات امنیتی زیر نظر میگیرند.
این در حالی است که بسیاری از شرکتها شبکههای اجتماعی را برای مدیریت محصول خود و بازاریابی فروش محصولات رصد میکنند.
فناوریها و خدمات جدید امکان نظارت بر فعالیتهای اینترنتی کارمندان را بیش از پیش فراهم میکنند، اما به گفته «اندرو والز» مدیر تحقیقات شرکت گارتنر شرکتها مجبورند با مدیریت فرآیند نظارت خود به فعالیت کارمندان از نظر اخلاقی و قانونی، این اقدام را به صورت صحیح انجام دهند.
نظارت بر فعالیت کارمندان میتواند شرکتها را از بروز مشکلات امنیتی از جمله انتشار غیرقانونی فایلهای ویدیویی مربوط به فعالیت شرکت نجات دهد.
علاوه بر این، «انجمن ملی روابط کاری آمریکا» در بسیاری از تصمیمات اخیر مخالفت خود را در مورد کارفرمایانی که کارمندان خود را به خاطر حضور در شبکههای اجتماعی جریمه کردهاند، اعلام کرده است.
این آژانس تلاش میکند بر اساس «قانون روابط ملی کار» در آمریکا از حقوق کارمندان دفاع کند.