شرکت پژوهشی آیدیسی پیشبینی کرده است کشورهای خاورمیانه در سال ۲۰۱۴ بیش از ۳۲ میلیارد دلار در بازار آیتی هزینه کنند.
هزینهکرد کشورهای خاورمیانه در بازار آیتی در سال ۲۰۱۴ از مرز ۳۲ میلیارد دلار خواهد گذشت. پژوهشگران بر این باورند که منطقه خاورمیانه در سال آینده میلادی یکی از پررشدترین بازارهای آیتی را خواهد داشت. پیشبینیها حاکی از رشد ۷.۳ درصدی هزینهکرد کشورهای خاورمیانه در این بازار است. ۷۴ درصد از هزینهکردها در این بازار از سوی مصرفکنندگان عادی، بخشهای دولتی و صنعت ارتباطات و خدمات مالی صورت خواهد گرفت.
افزایش سرمایهگذاریهای کشورهای عضو شورای همکاریهای خلیج فارس در بخشهای خدمات دولتی، آموزشی و بهداشت و سلامت از جمله مهمترین دلایل افزایش هزینهکردها در بازار آیتی خاورمیانه عنوان شده است. افزایش توجه این کشورها به پروژههای مربوط به شهرهای هوشمند نیز از جمله دیگر دلایل افزایش این هزینهکردها اعلام شده است. پیشبینی میشود هزینهکردهای مربوط به ارتباطات ماشین به ماشین (M۲M) در این کشورها ۱۹ درصد بیشتر از سال جاری میلادی باشد.
افزایش توجه به فناوریهای همراه، تمرکز بیشتر دولتهای خاورمیانه بر موضوع امنیت اطلاعات و مقابله با فعالیت هکرها نیز از جمله روندهایی است که به گفته پژوهشگران آیدیسی در سال ۲۰۱۴ در منطقه خاورمیانه شدت بیشتری به خود خواهد گرفت. افزایش تقاضا برای راهکارهای مبتنی بر هوشمندی تجاری و فناوری دادههای کلان نیز از جمله پیشبینیهایی است که انتظار میرود در سال ۲۰۱۴ در این منطقه تحقق یابد. بنابراین پیشبینیها، در سال آینده میلادی استفاده از این راهکارها و فناوریها در منطقه خاورمیانه از مرحله آزمایشی وارد مرحله استفاده واقعی خواهد شد.
استفاده از فناوریهای پردازش ابری نیز از جمله روندهایی است که آیدیسی انتظار دارد سال آینده در خاورمیانه شاهد آن باشد. پژوهشگران این شرکت همچنین پیشبینی کردهاند که شکاف مهارتی در صنعت آیتی خاورمیانه در سال آینده گسترش خواهد یافت. فقدان مهارتهای مربوط به پلتفرمهای عرضهشده از سوی شرکتهای طرف ثالث (مثل پلتفرمهای همراه، ابری و اجتماعی) از جمله دلایل گسترش این شکاف اعلام شده است.