10 اشتباهی که ممکن است در 10 دقیقه اول یک روزکاری انجام دهید

Images
Images
Images
Images

10 اشتباهی که ممکن است در 10 دقیقه اول یک روزکاری انجام دهید

  • مقالات
  • 2,047 بازدید
یکی از بزرگترین درس‌هایی که می‌توانیم در زندگی خود فرا بگیریم، این است که بیاموزیم روز خود را چگونه آغاز نکنیم. گاهی اوقات اشتباهاتی که در ابتدای روزکاری‌مان مرتکب می‌شویم، می‌توانند کل روز ما را تحت الشعاع قرار دهند و انرژی و اراده ما را برای ادامه کار تضعیف نمایند.

چند دقیقه اول شروع  کار تاثیر بسزایی در بهروری شما در 8 ساعت بعدی روز کاریتان دارد.اگر دیر به محل کار برسید یا با انبوهی از ایمیل‌های خوانده نشده مواجه شوید، احتمالاً تمرکز خود را برای ادامه روز از دست خواهید داد و ساعات دشواری را سپری خواهید کرد.

در زمینه اشتباهاتی که ممکن است فرد در اولین دقایق شروع کار خود انجام دهد، تحقیقاتی صورت گرفته که در اینجا 10 تا از رایج‌ترین آن‌ها را که می‌توانند شما را به دام بیاندازند، عنوان می‌کنیم. پس با ما همراه باشید تا بفهمید چگونه می‌توانید از این دام‌ها دوری کنید و خود را برای رسیدن به موفقیت آماده نمایید.

1- دیر رسیدن

شما می‌توانید کل روز کاری خود را حتی قبل از آن که آغاز شود، خراب کنید. مطالعات نشان داده‌اند که به نظر کارفرمایان، کارمندانی که دیر سرکار خود حاضر می‌شوند، افرادی هستند که وجدان کاری کمی دارند و بنابراین از نظر درجه‌بندی عملکرد، آن‌ها را در رتبه پایین‌تری قرار می‌دهند حتی اگر این کارمندان دیرتر محل کار خود را ترک کنند.

منصفانه نیست، اما واقعیت فعلی ماست. پس سعی کنید تا حد امکان زود به محل کار خود برسید.

 

 

2- سلام نکردن به همکاران

 چند دقیقه‌ای را به سلام و احوالپرسی با همکارانتان اختصاص دهید، با این کار می‌توانید  حال و هوای خوشایندی را بین خود و اطرافیانتان ایجاد کنید. اگر مدیر باشید و به کارمندان خود سلام نکنید، نگاه برتربینی خودتان نسبت به دیگران، می‌تواند شایستگی‌های فنی شما را تضعیف نماید. حتی اگر مدیر نیستید، در صورتی که آرام و بی‌ سر و صدا به سراغ میز کار خود بروید، از نگاه همکارانتان شما کسی هستید که برقراری ارتباط با او بسیار دشوار است.

3- نوشیدن چای یا قهوه

اگر از جمله کسانی هستید که  پس از بیدار شدن از خواب امکان نوشیدن چای یا قهوه را ندارید، احتمالاً به محض رسیدن به محل کار خود این کار را انجام می‌دهید.

تحقیقات نشان می‌‌دهند که بهترین زمان نوشیدن چای یا قهوه بعد از 9:30  صبح است. چون کورتیزول که هورمون استرس و تنظیم کننده انرژی است، معمولاً  بین ساعت 8 و 9 صبح به بیشترین حد خود می‌رسد و وقتی در این زمان قهوه می‌نوشید، بدن کورتیزول کمتری ترشح می‌کند و بیشتر به کافیین وابسته می‌شود. ساعت 9:30  صبح وقتی سطح کورتیزول بدن شما شروع به پایین آمدن می‌کند، آن موقع است که برای بالا بردن آن به کافیین نیاز دارید. 

 4- پاسخ دادن به تمام ایمیل‌ها

پس از آن که پشت میز خود نشستید، وسوسه می‌شوید مستقیم به سراغ ایمیل‌ها و پیام‌هایی بروید که در طول شب برای شما فرستاده شده‌اند.

10 دقیقه اول را باید صرف بررسی سریع و الویت‌بندی ایمیل‌ها کنید. به این ترتیب متوجه می‌شوید که پاسخگویی به کدام پیام‌ها یا ایمیل‌ها ضرورت بیشتری دارد، بعد که سرتان خلوت‌تر شد می‌توانید به ایمیل‌های دیگر پاسخ دهید.

5- آغاز به کار بدون داشتن یک برنامه‌ریزی موقت در ذهن

 قبل از آن که کمر همت به کار ببندید، مطمئن شوید ایده‌ یا برنامه‌ای برای گذراندن آن روز در ذهن دارید. این برنامه می‌تواند شامل نوشتن کارهای باشد که در اولویت قرار دارند و همچنین وظایفی که انجام آن‌ها در آن روز برعهده شماست و نیز مرور تقویم. تقویم را مرور کنید تا ببینید که چه رویدادهایی باید برنامه‌ریزی شوند و یا این که آیا نیاز است خود را برای جلسه یا کنفرانس آماده کنید. در این صورت وقتی به شما یادآوری می‌شود که فقط 10 دقیقه برای جلسه وقت دارید، غافلگیر نمی‌شوید.

6- انجام کارهای آسان‌تر

تحقیقات نشان می‌دهند که انرژی و نیروی اراده در طی روز تحلیل می‌رود. به همین دلیل لازم است کارهای مهمتر را هر چه زودتر انجام دهیم. عده‌ای این استراتژی را " قورت دادن قورباغه" می‌نامند، با توجه به نقل قولی از مارک تویین که می‌گوید" اگر قورباغه زنده را اول صبح قورت بدهید، بقیه روز چیزی بدتراز این برایتان اتفاق نخواهد افتاد.

7- انجام چندین کار به طور همزمان

اول صبح چون انرژی بالایی دارید، فکر می‌کنید که می‌توانید چندین کار مختلف را باهم انجام دهید. اما مطالعات نشان می‌دهند که چند وظیفه‌گی می‌تواند در انجام وظیفه‌ اصلی اختلال ایجاد کند و بنابراین بهتر است در یک زمان فقط یک کار را انجام دهید. اگر توانایی انجام چندین کار مهم به طور همزمان در شما وجود دارد، باز هم توصیه ما این است که در 10 دقیقه اول شروع کارتان فقط روی یک کار تمرکز کنید.

8- غرق شدن در افکار منفی

شاید شب قبل با یکی از دوستان یا افراد خانواده بحثتان شده باشد یا اتفاق ناخوشایندی را تجربه کرده باشید، نگذارید اینگونه تجربیات تلخ حواس شما را از انجام وظایفی که برعهده گرفته‌اید، پرت نمایند.

 

 

9- برگزاری جلسه‌

جلسات صبح می‌توانند منابع شناختی همچون هوش و تجربه شما را به هدر دهند. اول صبح را باید به کارهایی که مستلزم تمرکز و توجه  زیادی هستند، مثل نوشتن اختصاص داد. اگر نقشی در تعیین ساعت برگزاری جلسه‌ها دارید، حتماً جلسه‌ها را زمانی برگزار کنید که انرژی افراد کمتر است مثلاً بعد از ظهرها، مگر آن که آن جلسه به انرژی ذهنی بالایی نیاز داشته باشد.

10- دنبال نکردن یک روال معین

دانشمندان می‌گویند منابع شناختی شما محدودند، پس از آن‌ها عاقلانه استفاده کنید. متکی بودن به یک روال معین موجب می‌شود مغز شما برای لحظاتی به طور خودکار کار کند، بنابراین لازم نیست چندان از انرژی ذهنی خود استفاده ‌کنید. داشتن یک روال معین به ذهن ما آزادی می‌دهد تا در مورد مسائل مهمتر فکر کند، این گونه دیگر نیاز نیست ذهن خود را درگیر فکر کردن به تمام جنبه‌های روزمره زندگی کنیم.

 

پست های تصادفی

طوفان فکری با تیم مشاوران آکو

درخواست مشاوره
مشاوره با آکو