میزبانی ابری چیست؟

Images
Images
Images
Images

میزبانی ابری چیست؟

  • مقالات
  • 3,197 بازدید

میزبانی ابری که به میزبانی جدولی نیز معروف است، در حال تبدیل شدن به محبوب‌ترین سرویس میزبانی وب است و این مساله ناشی از این واقعیت است که میزبانی ابری همواره وب‌سایت را در اوج نگه می‌دارد (بدون وجود هیچ زمان از کار افتادن). این نوع از میزبانی، یک قدم فراتر از سیستم‌های میزبانی اشتراکی، شخصی مجازی یا اختصاصی است که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. در یک محیط فیزیکی، یک وب‌سایت، محدود به منابعی است که سرور ارائه می‌کند (RAM، فضای دیسک و…) ولی با استفاده از میزبانی ابری این نیازهای نگران‌کننده برطرف خواهند شد. زمانی که شما به قدرت محاسباتی بیشتری نیاز دارید می‌توانید فورا آن را از ابر بگیرید و وقتی که کارتان به پایان رسید می‌توانید براحتی آن را به ابر برگردانید. سرویس‌های میزبانی ابری از تعدادی سرورهای مختلف استفاده می‌کند. به این معنی که همواره حداقل یک سرور برای نگه داشتن بار در دسترس است. در بیشتر شرایط هر سرور برای انجام یک دستور اختصاص داده شده است. امروزه از یک طرف با بالارفتن حجم اطلاعات و داده های وب سایت ها و همچنین تقاضای متعدد پردازش این اطلاعات از سوی دیگر، اهمیت میزبانی داده ابری را دو چندان کرده است. پردازش ابری اطلاعات،(کلود کامپیوتینگ) نسل نوین میزبانی وب می باشد که بر اساس آن حجم بالایی از اطلاعات و داده های یک وبسایت توسط چندین سرور و یا ابَر رایانه با سرعت بسیار بالا پردازش می شود. مهمترین برتری ابر میزبان هزینه کم نسبت به خدمات ارائه شده برای سایت است.

 

 

میزبانی خوشه‌ای

میزبانی خوشه‌ای از نظر این که بار میزبانی روی تعدادی سرور پخش می‌شود، شبیه میزبانی ابری است که این مساله دردسترس بودن را افزایش می‌دهد. زمانی که سرویس‌ها در سرورهای مختلف خوشه‌ای می‌شوند، تک نقاط شکست برطرف می‌شود و در دسترس بودن وب‌سایت‌تان افزایش پیدا می‌کند. اگر یکی از سرورها از کار بیفتد، ترافیک به سمت سرور دیگر حرکت می‌کند و بنابراین هیچ زمان از کار افتادگی رخ نمی‌دهد.

میزبانی خوشه‌ای به مشتری‌ها اجازه می‌دهد زیرساخت‌هایی را برای کنترل امنیت، توازن بار و منابع داده‌ای حیاتی سایت با بهره‌وری و افزونگی بالاتر به کار بگیرند. سرورها برای افزونگی در مکان‌های فیزیکی مختلفی جای‌گذاری شده‌اند. البته میزبانی وب را می‌توان بر اساس سیستم‌عامل مورد استفاده (لینوکس یا ویندوز) و همچنین پانل‌های کنترلی (Cpanel‌/‌Plesk‌/‌DirectAdmin و…) نیز تقسیم‌بندی کرد.

 

منبع : مشاهده

پست های تصادفی

طوفان فکری با تیم مشاوران آکو

درخواست مشاوره
مشاوره با آکو